Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2008

Ναι..

Ναι θελω να με αγαπας..
Ναι θελω να με θες..
Ναι θελω να με νοιαζεσαι..
Ναι θελω να εισαι εδω..
Ναι θελω να εισαι μονο δικος μου..
Ναι θελω να μη με εκδικησε οταν κανω μαλακιες..
Ναι θελω να ειμαι πανω απο ολα..
Ναι θελω να με χρειαζεσαι..

Ναι θελω πολλα..

Ναι ξερω πως δεν θα μου τα δωσεις ποτε..
Και τοτε γιατι πολεμαω..?

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2008

Καταθλιψη

Νομιζω πως εχω αρχισει παλι..και δεν αντεχω τον εαυτο μου οταν ειμαι ετσι..κανω δυστυχισμενους ολους τους ανθρωπους που ειναι διπλα μου..αλλα δεν μπορω να το περιορισω γμτ..
Τελικα στα γενεθλια μου πηγα...εκει που ηθελα να παω..απολυτα συνηδητοποιημενη για αυτο που εκανα..περασα υπεροχες στιγμες...που απλα τελειωσαν και δεν θα επαναληφθουν μαλλον ποτε...μου λειπεις ηδη πολυ..ακομα και τωρα που σου μιλαω μου λειπεις..τα χερια σου...αχ τα χερια σου..Χριστε μου..
Κλαμματα..σκατα...παλι τα ιδια...παω για υπνο..δουλεια αυριο...

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2008

Γενεθλια...

Εγινα και γω 24...Σαν να μην αλλαξε τπτ..
Παλια θυμαμαι τα περιμενα πως και πως τα γενεθλια μου..τωρα μια κρυαδα και μια ευχη στον εαυτο μου για υγεια...και απλα αλλος ενας χρονος που περασε..μαλλον που προσπερασε..
Μακαρι να ημουν καπου αλλου σημερα...μη με ρωτησεις γιατι δν ειμαι..γιατι δν παω..δν μπορω...δν το αντεχω..την αποριψη δν την αντεχω..οχι απ αυτον τουλαχιστον..
Ψευδαισθηση πως με εχεις αγγαλια..πως μυριζω τα μαλλια σου..Το ακουμπω με το δαχτυλο μου και χανεται..και χανεσαι...
Σ'αγαπω..ολοκληρο...

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2008

Τα κορμια και τα μαχαιρια..

Μολις μπηκα σπιτι απο τη δουλεια.Ειμαι πολυ κουρασμενη σημερα..Δεν θελω να παω πουθενα,μονο να ξαπλωσω,να κοιμηθω,και να μην σηκωθω μεχρι την ανοιξη..
Μου λειπουν τα βραδια μπροστα στο τζακι παρεα με κρασι και lost...Εγω που φωναζα να βγαινουμε τις παρασκευες..εγω που χαμογελουσα σπανια..(μεγαλο παραπονο αυτο..).Εγω,εγω,εγω...και παλι λεξεις δεν βρισκω να περιγραψω..
Σε παιρνει αγγαλια καποιος αλλος ενω θες να σε παιρνει καποιος αλλος...πως νιωθεις?"..τα κορμια και τα μαχαιρια καποτε αλλαζουν χερια...τα σημαδια τους αφηνουν που πονανε και δεν σβηνουν.."Πως σταματαει ο πονος..?Πως αφηνεσαι σε αλλα χερια,σε αλλη αγγαλια?
Τι κουραστικες ερωτησεις..Χωρις απαντηση..
"...νιωσε με,σωσε με και οτι θες στο προσφερω..."

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2008

Μια μερα με ρεπο...

Σημερα εχω ρεπο και ειπα να κανω οσες δουλειες δεν προλαβα τις προηγουμενες μερες..
Τελικα κατεληξα στο αγαπημενο μου κεντρο να σκεφτομαι ως συνηθως...Βασικα νιωθω πως πνιγομαι σε μια κουταλια νερο αυτο το διαστημα..Τι να κανω με το ανοιχτο πανεπιστημιο,τι να κανω με τη δουλεια,τι να κανω με τον Αρη,τι να κανω με τον Γιωργο,τι να κανω με τη μανα μου...και παρα πολλα τετοια ερωτηματα με βασανιζουν...θα μου πεις τωρα και ευλογα τι λες κοριτσακι μου,εδω υπαρχουν σοβαρα πραγματα και εμεις θα ασχοληθουμε με τους γκομενους σου...και δικιο θα χεις...
Απλα νιωθω πως αρχιζω παλι και βυθιζομαι...και δεν ξερω τι να κανω..
Ελπιζω πως κανεις δεν διαβαζει τωρα τισ βλακειες που πληκτρολογω...δεν ξερω καν γιατι το κανω...
Μονο ποναω..και περιμενω αυτες τις γαμημενες τις καλυτερες μερες που ολοι λενε πως θα ερθουν (ακομα και εγω λεω τετοιες μαλακιες που και που...) αλλα απο οτι φαινεται με εχουν ξεχασει παντελως..
ευχαριστω πολυ..και για σας ευχομαι τα καλυτερα!