Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2008

Ακυκλοφορητο

Σε κοιταζω και μου φευγεις..και μοιαζω στον καθρεφτη των ματιων σου μιση..σε χανω και ομως δεν μπορω να κανω τιποτα να σε κρατησω.
Σηκωνετε αερας και με χτυπαει στο προσωπο,με μαστιγωνει και μου ζηταει επιτακτικα να σου γυρισω την πλατη..και προσπαθω,προσπαθω απελπισμενα να γυρισω,αλλα τα ποδια μου ειναι βυθισμενα στο χωμα..και οπως παντα δεν κανω τιποτα..νιωθω κουρασμενη ξαφνικα..
Ψιθυριζω..μη φευγεις παλι..απλα μεινε..μεινε και κρατα με..ασε με να βυθισω το χερι μου μεσα σου..ασε με να παρω την καρδια σου και να την ακουμπησω στη θαλασσα..εκεινη ξεπλενει..εκεινη παιρνει τις αμαρτιες,εκεινη παιρνει το παρελθον..
Και εφυγες..και εμεινα στον φαρο..να σε παρακολουθω και να σε αγαπω
Ξυπνησα..απλωσα το χερι μου να σε πιασω αλλα ησουν απο χρονια φευγατος..και παλι αυτη η απαισια γευση της απωλιας..και παλι ο κομπος που σε πνιγει..και παλι τα δακρυα το πρωινου..

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2008

Εφυγες νωρις,,

Οπως εβλεπα το αυτοκινητο να απομακρυνεται ενιωθα παραλληλα και την καρδια μου να ξεκολλαει..Δεν μπορω να το πιστεψω πως αδειασε το δωματιο..Η ντουλαπα..
Θα μου λειψεις..Και το ξερω πως θα σε ζηταω καθε μερα..
Ηδη υποφερω απο την απουσια και δεν εχει περασει ουτε μια ωρα..
Θελω να προσεχεις τον εαυτο σου..Για να ειμαι και εγω καλα..Με εχεις παρει μαζι σου..Με κουβαλας παντου..
Σ'αγαπω πολυ...
Παρα πολυ..και ας μην στο εχω πει ποτε..ας μην στο εχω δειξει..
Συγγνωμη

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2008

Σημερα γαμος γινεται...

Μολις γυρισα απο ενα γαμο,ενος πολυ ομορφου ζευγαριου..Παντα μενει μια γλυκοπικρη γευση.
Ισως γιατι κοιτω γυρω μου και βλεπω ζευγαρια παντου..ισως γιατι σκεφτομαι ποσο τυχεροι ειναι μερικοι ανθρωποι που εχουν βρει το ταιρι τους..οχι απραιτητα γιατι θελω να παντρευτω,αλλα να ετσι για να μοιραζεσαι..να αγαπας..να πονας..να ονειρευεσαι..
Μου ελειψαν ολα αυτα..και αλλα πολλα...και νομιζω πως δεν μπορω πια να ελπιζω,αν και προσπαθω να σκεφτομαι θετικα,οτι θα αλλαξει κατι..
Θελω να ξυπνησω απο τον ληθαργο που βρισκομαι..και να νιωσω απο την αρχη..Να ζησω απο την αρχη..
Θελω πολλα?

Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2008

Χαραζει η μερα και η πολη εχει ρεπο...

Εχθες ελεγα σε εναν ανθρωπο που γνωρισα πως με ενοχλει ο φασισμος..Πως με ενοχλει η ανελευθερια..
Σημερα καταλαβα πως αυτο που με ενοχλει πραγματικα ειναι οι ανθρωποι που πληγωνουν ανθρωπους,ζωα ακομα και φυτα..Με ενοχλουν οι ανθρωποι που δεν σεβονται τα αισθηματα του αλλου..που ποδοπατανε,ακομα και μονο για ευχαριστηση μερικες φορες,την ψυχη του συνανθρωπου τους..Δεν εχω προβλημα με τους ξενους,δεν με πειραζουν οι ομοφυλοφιλοι,δεν εχω θεμα με τις τραβεστι,τις τρανσεξουαλ,τις λεσβιες...κανενα απολυτως.Προσπαθω να σεβομαι τις επιλογες του αλλου..Δεν με αφορα κιολας.
Θα ηθελα πολυ να καταργηθουν τα συνορα..Θα ηθελα να ζουμε οπου μας αρεσει,να πιστευουμε σε οποιον Θεο θελουμε..Μου αρεσει μεσα στη ζωη μου να υπαρχουν διαφορετικοι ανθρωποι..
Θελω να σταματησουμε να πληγωνομαστε μεταξυ μας...Να σταματησουμε να στεναχωρουμε ο ενας τον αλλο..

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2008

Παλι εδω..

Ψαχνω να βρω τι αλλαξε με τον καινουριο μηνα..αλλα ολα νομιζω πως ειναι τα ιδια...
Βαριεμαι που ζω..Το μονο πραγμα που μου αρεσει ειναι η δουλεια μου...κατι ειναι και αυτο θα μου πεις...αλλα ρε γαμωτο δεν βρισκω κανενα ενδιαφερον πουθενα αλλου...Ψαχνω αλλα τιποτα..
Ολα ειναι ενα συνεχες deja vu..
ΒΑΡΙΕΜΑΙ